Avdelning

SiteVision

Connect

Vårt SiteVision-team

Visste du att Sitevision är Sveriges mest omtyckta CMS-verktyg?

Varje år under Sitevisiondagarna, Sitevisions årliga konferens, så nomineras och utdelas deras egna pris, Guldhanden. Genom Websteps konsultexpertis har bland annat Pensionsmyndigheten, Centerpartiet och SBAB vunnit priset! Inte dåligt va? 

Vårt SiteVision-team består av en handfull kollegor i Stockholm och Uppsala. Kollegorna i teamet är bland annat certifierade som SiteVision Website developer och SiteVision Solution developer.

I uppdragen så arbetar våra konsulter med alltifrån analys till förstudier utöver webbutveckling, apputveckling och systemutveckling. 

Våra kunder finns bland både privata och offentliga bolag vars CMS eller intranätplattformar är i SiteVision-miljöer. 

Några av våra senaste uppdrag:

Vill du veta mer om teamet? Wait no more! Connecta med oss nedan så hör vi av oss. 

"Oavsett hur mycket man kan är man aldrig fullärd och det finns alltid nya kunder, nya projekt, nya idéer och ny teknik att inspireras och lära sig av. Webstep möjliggör den utvecklingen, oavsett om det gäller att lära sig från kollegor som jobbar med helt andra saker eller om det gäller att ge mig frihet att styra över min egen tid, min kompetensutveckling och mina uppdrag. Dessutom omges jag av roliga och smarta kollegor och det är ju bara en bonus!"

Mathias Wrang, SiteVision-konsult Stockholm

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor