Avdelning

Solutions

Connect

Är du en person som vet hur vi kan lösa framtidens problem?


Bra, då har du hittat rätt!

Vi är alltid på jakt efter att skapa lösningar som skapar värde för flera, såväl som till befintliga kunder men även som produkt från Webstep. Vi identifierar verkliga problem och utmaningar hos våra kunder och löser dem tillsammans. Tanken bakom Solutions är att leverera lösningar som ett helt team från Webstep.

 

 

Solutions – En del av Webstep

Webstep startade avdelningen Solutions för att utveckla och leverera lösningar i både Norge och Sverige. Rollerna i teamet är allt från projektledning, AI/ML, utveckling till drift.

Några utav våra åtaganden:

Molnlösningar. Många utav våra kunder behöver molnlösningar anpassade efter sin affärsmodell.Tack vare partnerskapet med Amazon Web Services och våra konsulters breda erfarenhet kan vi skapa lösningar som hjälper våra kunder framåt.

Textgenomsökning. Webstep har tillsammans med Brainville byggt en AI baserad textsökningsmodell. Modellen har använts för att förbättra matchningen när man letar kandidater i deras kandidatbank. Istället för att enbart använda sökord som tidigare, så har vi skapat en modell som förstår innebörden av meningar och ord - Modellen söker efter vad du egentligen menar!

Samla. Lösningen gör det enklare för kommunens anställda att hitta och få tillgång till data genom att uppdatera och samla all data på en plats. Detta gör det lättare för kommunens anställda att samarbeta och vidta rätt åtgärder genom att samla alla rapporter och allt arbete på en plats. Detta ger även fler och nya insikter genom analys och sammanställning av den insamlade datan.

Vill du höra mer om Webstep Solutions? Connecta med oss så kontaktar vi dig!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor