Avdelning

Systemutveckling

Connect

Välkommen till vårt team. Vi är snällare än vi ser ut på bilden ovan, vi lovar!

Systemutveckling har från start varit kärnan i vår verksamhet och är det kompetensområde som vi har flest konsulter inom. Våra 40-tal kollegor finns i Stockholm, Malmö och Uppsala. Uppdragen inom systemutveckling är ofta minst ett år långa. Vi har kunder inom både bank & finans, fintech, försäkring, offentlig sektor, spel, media samt handel. 

Våra kollegor arbetar med:

  • Systemutveckling (Frontend, Backend, mobila lösningar)
  • Webbutveckling (Java, .NET, JavaScript, Python)
  • Arkitektur och design
  • Molnlösningar (AWS, Azure och Google cloud platform)
  • CMS och intranät (Sitevision, EPiServer)

I teamet delar vi ett intresse i att kompetensutvecklas och nå vår fulla potential. Det gäller att hänga med i svängarna när det släpps nya ramverk och cloudtjänster. Flera av oss håller i Meet Ups och Kompetenskvällar, eller talar på vår omtalade Kompetensbio med hundratals besökare varje år. Bloggar skriver vi också och de släpps på löpande band på Medium och Webstep.se. 

Även fast kompetensutveckling är väldigt viktigt så är det viktigaste av allt att vi mår bra. Att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv är A & O - vi befinner oss alla i olika stadier i livet med olika förutsättningar. 

Även mångfald är viktigt för oss och trots vår storlek är vi från 16 olika länder i världen - det ni!

"På Webstep hjälps man åt! Min chef brukar fråga mig: ”Vad kan jag göra för dig?” Sanningen är att jag har svårt för att svara eftersom det redan finns ett fungerande system för kompetensutveckling på plats. Stöd för mig att gå i den riktning jag önskar i mitt arbetsliv har jag också fått. För mig har det inneburit riktigt bra förutsättningar att göra ett bra jobb och att trivas! "

Madeleine von Hausswolff, Systemutvecklare Malmö

“Kompetenskvällar, kompetenshelger, kompetensbio - Webstep har fattat vad jag söker: ett konsultbolag som sätter sina konsulters kompetensutveckling främst. Detta, tillsammans med en förmånlig lönemodell, välfungerande sälj och duktiga och trevliga kollegor gör att jag har arbetat här i många år"

Uzi Landsmann, Systemutvecklare Stockholm

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor